EQUIP

Formadora, Coach i facilitadora d’espais d’aprenentatge i transformació personal i d’equips, posant al servei totes les eines i el bagatge adquirit a través de la seva formació i experiència de més de 12 anys en càrrecs Directius gestionant 16 equips de treball amb més de 100 persones. 

Professora de SuddhaRaja Ioga i

Instructora de Mindfulness.

Llicenciada en Psicologia, 

Coach Executiva (CPCC) i d’Equips (ORSC).

Facilitadora certificada del Model Sikkhona de 

desenvolupament d’equips i grups. 

Membre de l’equip ‘Zen Business’, organització especialitzada en aplicar un model orgànic de gestió i transformació empresarial d’alt impacte holístic.

Formadora, coach i facilitadora especialitzada en acompanyar persones i equips en situacions de transformació, canvi i/o dificultats a través del coachingexecutiu, d’equips i espais vivencials d’aprenentatge.

Amb 12 anys d’experiència en el món formatiu realitzant acompanyaments en gestió emocional, comunicació, lideratge i dinàmiques d’equip, promovenent el benestar emocional i les relacions saludables dins les organitzacions. 

Llicenciada en Psicologia, especialitzada en el Postgrau d’Educació Emocional. 

Coach certificada per la ICF i Terapeuta Gestaltavalada per la AETG.

Facilitadora Certificada del Model Sikkhonade desenvolupament d’equips i grups. 

Membre de l’equip ‘Zen Business’, organització especialitzada en aplicar un model orgànic de gestió i transformació empresarial d’alt impacte holístic.

Coach i facilitadora especialitzada en acompanyar processos de transformació personal i d’equips en empreses i organitzacions amb l’objectiu de provocar un

impacte positiu.

Vinculada a l’empresa familiar durant 18 anys, he desenvolupat la meva activitat professional en diferents àrees, des de la gestió d’equips i direcció de departaments fins al desenvolupament de les relacions empresa - família empresària i professionalització dels òrgans de direcció com a membre del Consell d’Administració.

Llicenciada en Biologia, 

CoachExecutiva (CPCC) i d’equips (ORSC).

Lideratge Somàtic (StrozziInstitute). 

Membre de l’equip ‘Zen Business’, organització especialitzada en aplicar un model orgànic de gestió i transformació empresarial d’alt impacte holístic.

Copyright © 2017-2021 Symbiosi Coaching